Ga naar inhoud
login

“Het is makkelijk opgelost. Transus gaat ermee aan de slag voor ons.”

Artiteq, productspecialist op het gebied van ophangconcepten, over het gebruik van EDI.

Artiteq

Artiteq is productspecialist op het gebied van ophangconcepten en ontwikkelt flexibele ophangsystemen voor schilderijen en andere wanddecoraties. Ondanks dat Artiteq zakendoet in zowel Nederland als in het buitenland is het met EDI van Transus een fluitje van een cent.

Transus als basis

Onze softwarepartner voor ERP, Prodin, heeft zeer goede ervaringen met Transus en adviseerde om Transus de koppeling van EDI te laten opzetten. Robert van Nistelrooij, Manager Purchase & Logistics bij Artiteq vertelt: “de relatie en ervaring die Transus heeft met diverse A-klanten maakt implementatie eenvoudig”.

Artiteq werkt met grote doe-het-zelfwinkels zoals Hornbach en OBI in Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Slovenië en Zweden.

Transus in het Duits

Voor Artiteq komen Transus’ Duitse collega’s goed van pas. “En als wij in het Duits een verzoek krijgen van één van onze klanten om bijvoorbeeld iets aan te passen in onze berichten, is het voor ons makkelijk opgelost. We sturen dit gewoon door naar Transus en zij gaan ermee aan de slag voor ons.”

Een schwung vanuit Transus Duitsland, graag gedaan!