Ga naar inhoud
login

Nieuws

Transus beweegt, ontwikkelt en groeit. Elke dag weer. Net als de handelspartners die we verbinden. Blijf op de hoogte van onze oplossingen, onze klanten en de ontwikkelingen in de wereld van EDI.

 

Transus voldoet met EDI en SSCC-labelservice aan de eisen van Hornbach

Hornbach vereist al geruime tijd van haar leveranciers dat zij via EDI werken, als zij hun artikelen via Hornbach willen verkopen. Vanaf 2020 wordt niet alleen EDI, maar ook het gebruik van een door Hornbach geaccepteerd SSCC-label op leveringen vereist.

Lees meer
Doe-het-zelf bouwt online verder uit

Op 19 september is de Twinkle 100, de lijst met de populairste online verkopers in Nederland, gepubliceerd. Voor het eerst staan er supermarkten in de top 10. Albert Heijn staat zelfs op de derde plaats. Weinig verrassend is dat bol.com en Coolblue respectievelijk de eerste en tweede plaats in de Twinkle100 innemen.

Lees meer
Tuinsector groeit hard en voedt deze groei met EDI

Waarschijnlijk heeft u het de afgelopen week al gelezen: het aantal winkels is de laatste tien jaar met ruim 11 procent gedaald. Volgens het Nederlands Centraal Bureau voor Statistiek, het CBS, is dit onder andere te verklaren door een relatief zwakke economie, waardoor winkels en grote ketens failliet zijn gegaan. Daarnaast is ook het aantal webwinkels verdrievoudigd: steeds meer bedrijven hebben naast hun fysieke winkel ook een webshop waar steeds meer omzet uit wordt gehaald.

Lees meer
Retourberichten Intergamma via EDI

In 2011 werd er, onder leiding van GS1, een samenwerkingsproject opgestart om de omvangrijke en arbeidsintensieve retourenstroom tussen bouwmarkten en hun leveranciers te automatiseren en te standaardiseren. In die tijd duurde de administratieve afhandeling van een retour gemiddeld 77 minuten en was de gemiddelde doorlooptijd 20 dagen.

Lees meer
De juiste EDI-provider kiezen in 5 stappen

EDI, voluit Electronic Data Interchange, is het geautomatiseerd uitwisselen van gegevens tussen handelspartners. Wilt u weten welke EDI-provider u moet kiezen? Lees dit artikel.

Lees meer

Volg op ons LinkedIn

Wilt u updates ontvangen over Transus? Volg ons dan op LinkedIn